Montering af Parat Redningsline

Der er to måder at montere Parat Redningsline

IMG_0076-everglow1. Linen kan fastgøres direkte på væggen, så den er fæstnet til det samme sted hele tiden. På steder, hvor produktet kan være udsat for tyveri eks: vandrehjem, højskoler, sovesale, etc. anvendes specielle skruer for at hindre utilsigtet fjernelse.

2. Der kan opsættes flere monteringskroge til produktet, således at tilgængeligheden optimeres.
Derved kan produktet flyttes og der kan IMG_4024evakueres sikkert længst væk fra branden. Opsæt en krog inde i soveværelset, og lad produktet hænge der.

Sikkerheden kan øges yderligere på børneværelset, ved montering af en ekstra krog. Har du en altan, bør du montere en krog på altanen, så du befinder dig ude i den friske luft, mens du og din familie ved hjælp af produktet, kommer i sikkerhed.

 • Kontroller, at skruerne er monteret efter anvisningerne
 • Monterings krogen fylder kun 4,5 cm. når den er monteret

Vigtige punkter vedr opsætning:

Husk, at linen skal være solidt forankret. Den skal kunne holde til vægten af ​​den belastning, der vil være under nedstigningen.

Vær omhyggelig, når du opsætter krogen:

 • I en bærende konstruktion i væggen.
 • I mur ved hjælp af murplugs.

Installationen skal altid være mindst 170 til 180 cm over, hvor du står, på samme side som vinduet er hængslet. Montering under vinduer er ikke en mulighed.

Tjek om du kan åbne vinduet og kontroller, at det er fri af rebet og trissen. Tjek, hvordan rebet vil være, når vinduet er åben, så det ikke kommer klemme.

Guide til montering

 1. Marker skruehullerne med en blyant.
 2. I beton eller mursten skal anvendes plugs. Det medfølger 8mm plugs. Bor ca. 50 mm dybe huller.
 3. Rengøring huller til løse partikler og indsætte plugs.
 4. Træ for bores med 3mm hul for at hindre revner i træ. Ved at sætte boret på den samme længde som skruen, ca. 50 mm og der bores forsigtig, får du et godt billede af, hvad slags materiale, væggen er lavet af, vær især opmærksom på at der kan være hulrum i væggen. I sådanne tilfælde, skal skruernes længde øges således at de har fat i den bærende konstruktion.
 5. Brug ikke kortere eller smallere skruer end de medfølgende.
 6. Sørg altid for, at skruerne er spændt korrekt.
 7. Lad evt 2-3 voksne mennesker trække hårdt i et påmonteret reb i krogen.
 8. Kontroller, at skruerne ikke har løsnet sig. Efterspænd skruerne.
 9. Hvis du opsætter flere kroge, skal du sørge for at alle i husstanden ved hvor Linen hænger. Den bør i sagens natur være lettilgængelig.
 10. Er du usikker på installationen, kan evt du kontakte forhandleren. Vi tilbyder også installation af Parat redningsline.
 11. Husk, at det er altid klogt at prøve sikkerhedsudstyret, så de ved, at udstyret, før det skal anvendes.

      Husk du kan henvende dig til “Save your life”, hvis der ønskes hjælp til opsætning.